Kwaliteit voor de veeleisende gebruiker
Ongeƫvenaarde kwaliteit in RVS
Passie voor perfectie!
Top kwaliteit en in eigen huis ontwikkeld
Profiline RVS bodemzuiger by Venhuis Zwemvijvers

Bodemzuiger

Deze professionele bodemzuiger is door ons zelf ontwikkeld nadat wij in de afgelopen 18 jaar, 10-tallen keren teleurgesteld zijn door bodemzuigers die helaas geen van alle voldeden aan onze hoge eisen en verwachtingen. In 2012 ontwikkelden wij de Ventech Black, welke in 2017 verder is geperfectioneerd door alle onderdelen die contact komen met water van RVS 316 te maken. 

De Profiline pro RVS zuigt het vuil aan via een drijvende slang en een zuigmond die middels een aluminium telescoop steel van 4,8 meter over de bodem bewogen wordt.

De aanzuigslang heeft een doorvoer van ongeveer 3,5 cm. Nagenoeg al het vuil dat op de bodem ligt wordt opgezogen. Onder en direct om de zuig mond wordt een vacuüm gecreëerd waardoor fijn bodemstof, blad, draadwier, eikels, zand en zelfs steentjes opgezogen worden.

Zware delen worden vooraf het water de pomp kop passeert, gescheiden van het afvalwater. Het afvalwater met fijn bodemstof, blad, algen en zand wordt afgevoerd naar tuin of riool. Tijdens het zuigen hoeft u daardoor nooit een filtermandje schoon te maken of leeg te halen. U kunt theoretisch uren achter elkaar door blijven zuigen! Mocht de pomp toch vastlopen, dan kunt u de pomp enkele seconden omgekeerd laten draaien waardoor de verstopping verholpen wordt. De electromotor is namelijk voorzien van een omkeerschakelaar.

Alle componenten van de Profiline pro RVS zijn van de beste kwaliteit. Alle onderdelen die in contact komen met water zijn uitgevoerd in RVS. De electromotor is van hoogwaardig fabricaat en afgezekerd met een motor beveiligingschakelaar.

De afmeting is ongeveer 75x40x80 cm, het gewicht rond de 25 kg.

De set wordt compleet geleverd met:

Bodemzuiger

Aanzuigslang

Telescoopsteel

Zuigmond

Onze bodemzuiger is wellicht niet de goedkoopste op de markt, zeker wel de beste.

Een zwemoppervlakte van 4 x 10 meter zuigt u gemiddeld in een uur.

Afvoerslang is los en per meter verkrijgbaar.

U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie in Terwolde!

| T. 0571-841 741