DE ZWEMVIJVER EXPERT

Klanten vertellen

Natuurlijke uitstraling

Eind 2013 kreeg ik van een familie de vraag om mee te denken over de tuininrichting bij hun nieuw te bouwen ‘Droom villa’. De tuin moest net zoals de villa tot in het kleinste detail op een hoogwaardig niveau worden afgewerkt.

Eind 2013 kreeg ik van een familie de vraag om mee te denken over de tuininrichting bij hun nieuw te bouwen ‘Droom villa’.

De tuin moest net zoals de villa tot in het kleinste detail op een hoogwaardig niveau worden afgewerkt.
Een van de wensen van de opdrachtgever was om te beschikken over een zwembad, “geen blauw bad, nee een mooi zwembad met een natuurlijke uitstraling!” 

De aanleg van een dergelijk bad vraagt om specialistische kennis en vind ik te risicovol om zelf uit te voeren. Daarom heb in mijn netwerk van collega’s rond gevraagd. Hierbij kwam via een bevriende collega al snel de naam van Dennis Venhuis van Venhuis Zwemvijvers naar boven. Na het zien van hun indrukwekkende portfolio, - waaruit bleek dat Venhuis Zwemvijvers met dezelfde passie en vakmanschap als ons bedrijf werkt, - was ik snel overtuigd.

In onze eerste telefoongesprekken, om de plannen door te nemen, merkte Dennis op dat de plaatselijke bodem gesteldheid vroeg om een flinke fundering. Door dit tijdige inzicht, konden gelijk met de heiwerkzaamheden voor de woning, 8 palen voor het natuurzwembad mee worden geslagen.


De bouw van de woning verliep voorspoedig. Omdat de oplevering van de woning naar voren was gehaald konden wij ook eerder met de tuin van start. Altijd spannend als je zaken hebt uitbesteed, ondanks dat er meerdere projecten in hun planning stonden was dat geen probleem voor Venhuis Zwemvijvers. Ze bleken zeer flexibel. Hebben lange dagen gemaakt en een paar zaterdagen doorgewerkt zodat de opdrachtgever bij de oplevering van zijn woning meteen kon genieten van zijn tuin met natuurzwembad. “Ik heb respect voor een dergelijke instelling en
professionaliteit”.

Zo roemt onze klant ook onze samenwerking. “Ik heb mijn wensen aangegeven, deze zijn allemaal tot uiting gekomen en door beide bedrijven perfect tot uitvoering gebracht”.

 Kortom: “het was een mooi project en een fantastische samenwerking!”

Gerealiseerde projecten

Barchem

Achterhoek

Natuur zwembad Escharen

Friesland

Salland

Hof van Twente

Beuningen

Enschede

Mildam

Oosterbeek

Twello

Zwaanshoek

Beilen

Baarn

Naturepool Portugal

Wageningen

Nijkerk

Putten

Emst

Bed and Breakfast

Almelo

Bathmen

Brummen

Vogelenzang

Den Haag - Scheveningen

Veluwe

Zuidlaren

Warnsveld

Schijndel

Goor

Almelo

Gorssel

Olterterp

Nuenen

Beetsterzwaag 2004

Bruntinge

Diepenveen

Eelderwolde

Epse

Haarlem

Heerde

Lieshout

Friesland

Mook

Terwolde

Welseind

Zwolle

Hengelo

Krimpen aan de Ijssel

Amsterdam

Arnhem

Brabant

Rijssen

Drunen

Teuge

Meerdere