DE ZWEMVIJVER EXPERT

Klanten vertellen

Venhuis is een specialist

In 2003 ben ik, Arjen Valk, benaderd om een tuinontwerp te maken, waarin een zwemgelegenheid een belangrijke functie mocht  krijgen. Een traditioneel zwembad was een overweging, maar is al gauw een grote blikvanger wat betreft kleur

In 2003 ben ik, Arjen Valk, benaderd om een tuinontwerp te maken, waarin een zwemgelegenheid een belangrijke functie mocht  krijgen.

Een traditioneel zwembad was een overweging, maar is al gauw een grote blikvanger wat betreft kleur en onnatuurlijke materialen in een sfeervol  tuinontwerp. Daarom heb ik heel bewust gekozen voor een natuurlijke zwemvijver.

Het beeld van een prachtige waterpartij, waarin in kraakhelder water kan worden gezwommen, volledig opgenomen in de tuin. 

Het fenomeen natuurlijke zwemvijver was mij enigszins bekend, echter ontbrak het mij aan kennis en ervaring op dit gebied. Binnen mijn netwerk kende ik geen geschikt bedrijf voor realisatie, waarom ik dan ook op zoek ben gegaan naar een specialist.

Na kennismaking met Dennis Venhuis van Venhuis Zwemvijvers uit Terwolde, had ik een goed gevoel bij hem en vertrouwen in zijn kennis. Dennis denkt mee, geeft aandachtspunten in het zwemvijver ontwerp aan, heeft technische kennis van zaken en draagt esthetisch verantwoorde oplossingen aan.

De uitvoering van de gehele natuurlijke zwemvijver durfde ik vol vertrouwen aan Dennis over te laten. Het eindresultaat was prachtig, tot in de verfijning goed uitgevoerd, het voldeed volledig aan mijn verwachting!

“Dennis Venhuis is een specialist, dat was mij al snel duidelijk.”

Klantcontact staat hoog in het vaandel bij Dennis. Niet alleen tijdens de ontwikkeling van de vijver, maar ook wat betreft service. Na enige tijd neemt Dennis contact op met de klant om te informeren hoe de gesteldheid is van de zwemvijver en indien nodig komt hij graag langs om e.e.a. te inventariseren en, indien nodig, tot een oplossing te komen.

Onderhoud heeft een natuurlijke vijver enigszins nodig, waarin Dennis u kan adviseren en waarvoor hij aanverwante artikelen kan leveren. Te denken aan bijvoorbeeld een bodemzuiger (verwijderen alg/blad) of …...

Meerdere projecten staan inmiddels op onze naam, variërend van een ‘gemiddelde’ tot een landschappelijke tuin, waarin een prettig contact is ontstaan. De klant, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Dennis Venhuis.

Aangezien de samenwerking soepel verloopt en de communicatie helder is, bevelen wij elkaar aan in elkaars werkgebied. Dit wat betreft verschillende grootten tuinen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een natuurzwembad of -vijver voor uw tuin?

Ook voor uw tuin kan ik Venhuis Zwemvijvers van harte aanbevelen!


Gerealiseerde projecten

Barchem

Achterhoek

Natuur zwembad Escharen

Friesland

Salland

Hof van Twente

Beuningen

Enschede

Mildam

Oosterbeek

Twello

Zwaanshoek

Beilen

Baarn

Naturepool Portugal

Wageningen

Nijkerk

Putten

Emst

Bed and Breakfast

Almelo

Bathmen

Brummen

Vogelenzang

Den Haag - Scheveningen

Veluwe

Zuidlaren

Warnsveld

Schijndel

Goor

Almelo

Gorssel

Olterterp

Nuenen

Beetsterzwaag 2004

Bruntinge

Diepenveen

Eelderwolde

Epse

Haarlem

Heerde

Lieshout

Friesland

Mook

Terwolde

Welseind

Zwolle

Hengelo

Krimpen aan de Ijssel

Amsterdam

Arnhem

Brabant

Rijssen

Drunen

Teuge

Meerdere