DE ZWEMVIJVER EXPERT

Klanten vertellen

Nog steeds heel tevreden

Jaren geleden, in 2013, heb je onze zwemvijver in Diepenveen aangelegd. Elke zomer hebben we daar gretig gebruik van gemaakt; op warme dagen is het heerlijk om een verkoelende plons in het heldere water te nemen. Het afgelopen

Jaren geleden, in 2013, heb je onze zwemvijver in Diepenveen aangelegd. Elke zomer hebben we daar gretig gebruik van gemaakt; op warme dagen is het heerlijk om een verkoelende plons in het heldere water te nemen.

Het afgelopen jaar hebben we daar nog meer gebruik van gemaakt. Als gevolg van Corona waren we gedwongen om meer thuis te sporten en we ontdekten dat een verkoelende duik daarna hartstikke lekker is. Zo lekker dat we dat nu de temperatuur van het zwemwater is gezakt, toch nog steeds doen.
Het zwemwater is inmiddels 12, 6 graden, dus het is even doorbijten, maar we zwemmen zo’n drie keer per week een aantal minuten in de vijver. Tot verbijstering van de kikkers geloof ik, maar we vinden het heerlijk.

Ik wilde je dus laten weten dat we nog steeds heel tevreden zijn! Ik hoop dat je steeds meer mensen blij mag maken met een fijne zwemvijver!

Gerealiseerde projecten

Barchem

Achterhoek

Natuur zwembad Escharen

Friesland

Salland

Hof van Twente

Beuningen

Enschede

Mildam

Oosterbeek

Twello

Zwaanshoek

Beilen

Baarn

Naturepool Portugal

Wageningen

Nijkerk

Putten

Emst

Bed and Breakfast

Almelo

Bathmen

Brummen

Vogelenzang

Den Haag - Scheveningen

Veluwe

Zuidlaren

Warnsveld

Schijndel

Goor

Almelo

Gorssel

Olterterp

Nuenen

Beetsterzwaag 2004

Bruntinge

Diepenveen

Eelderwolde

Epse

Haarlem

Heerde

Lieshout

Friesland

Mook

Terwolde

Welseind

Zwolle

Hengelo

Krimpen aan de Ijssel

Amsterdam

Arnhem

Brabant

Rijssen

Drunen

Teuge

Meerdere