DE ZWEMVIJVER EXPERT

Klanten vertellen

Genieten Pur-sang!

In 2003 kwamen wij in het buitenland in contact met het fenomeen ecologische zwemvijver. Toen wij op zoek gingen naar meer informatie kwamen wij er al snel achter dat er bar weinig bekend was over zwemvijvers.

In 2003 kwamen wij in het buitenland in contact met het fenomeen ecologische zwemvijver.  Toen wij op zoek gingen naar meer informatie kwamen wij er al snel achter dat er bar weinig bekend was over zwemvijvers.

De enige die ons verder kon helpen was Dennis Venhuis. Het frappante was dat hij ook nog eens werd aanbevolen door een andere pionier op het gebied van zwemvijvers, uit Belgie. 

In ons eerste gesprek werd al snel duidelijk dat Dennis een vakman is. Wij gingen uit van een zwemvijver die wij op een plaatje hadden gezien, rond en organisch gevormd.

Dennis zag in, dat de beschikbare ruimte in combinatie met de hoogte verschillen in onze tuin dit niet toelieten. (Wij wonen op een hellend perceel op de rand van de Veluwe en de rijn vallei). Hij presenteerde een voorstel voor een rechthoekige zwemvijver met plantenzone en een ruim hardhouten terras. De beschikbare ruimte kon zo optimaal worden. Wij werden na het uitzetten van het plan direct enthousiast.

In het voorjaar van 2004 heeft Venhuis Zwemvijvers de zwemvijver in onze tuin aangelegd. Op verzoek  hebben zij de afwerking van de tuin samen met onze vaste hovenier uitgevoerd. Deze samenwerking verliep prettig.

Vanaf het eerste moment hebben wij in de zwemvijver gezwommen. Het vlonder terras heeft veel aantrekkingskracht. Ook als wij niet zwemmen, zitten wij vaak op het terras bij de zwemvijver, genieten Pur-sang!

Inmiddels is onze zwemvijver alweer 16 jaar oud, hij functioneert nog net zoals na de aanleg perfect. In het voorjaar bellen wij Dennis om het eerste onderhoud uit te voeren, niet omdat het noodzakelijk is, wij vinden dat gewoon prettig.

Om de bodem in de zomer ook eens te kunnen zuigen hebben wij vorig jaar de bodemzuiger aangeschaft die Dennis zelf heeft ontwikkeld, deze werkt echt super snel en eenvoudig!

Wij hebben na 16 jaar nog steeds veel plezier van onze zwemvijver. Wij kunnen u Venhuis Zwemvijvers daarom van harte aanbevelen.

Gerealiseerde projecten

Barchem

Achterhoek

Natuur zwembad Escharen

Friesland

Salland

Hof van Twente

Beuningen

Enschede

Mildam

Oosterbeek

Twello

Zwaanshoek

Beilen

Baarn

Naturepool Portugal

Wageningen

Nijkerk

Putten

Emst

Bed and Breakfast

Almelo

Bathmen

Brummen

Vogelenzang

Den Haag - Scheveningen

Veluwe

Zuidlaren

Warnsveld

Schijndel

Goor

Almelo

Gorssel

Olterterp

Nuenen

Beetsterzwaag 2004

Bruntinge

Diepenveen

Eelderwolde

Epse

Haarlem

Heerde

Lieshout

Friesland

Mook

Terwolde

Welseind

Zwolle

Hengelo

Krimpen aan de Ijssel

Amsterdam

Arnhem

Brabant

Rijssen

Drunen

Teuge

Meerdere