Ieder mens en iedere zwemvijver is uniek
Plonzen in eigen tuin
Venhuis Zwemvijvers

Missie & Visie

Missie

Als dé zwemvijver expert van Nederland vertaalt Venhuis Zwemvijvers op innovatieve wijze alle wensen en realiseert de mooiste zwemvijvers op maat.

Visie

Wij laten de tuin schitteren door in samenspraak een verrassende en kraakheldere vormgeving te creëren.

Onze organisatie is hierop ingericht. We bereiken dit door vast te houden aan onze kernwaarden.

Passievol

Onze persoonlijke betrokkenheid uit zich in de liefde voor ons vak en we zijn trots op ons werk. We zijn goed in wat we doen. We hebben passie voor de natuur, ons bedrijf en onze projecten. Alle projecten worden nauwkeurig en uitsluitend met vakmensen en hoogwaardige materialen uitgevoerd.

Eerlijk

We vinden het belangrijk dat we open zijn in wat we het beste bij uw situatie vinden passen. We denken mee met de klant en hebben een nuchtere, realistische houding. Wij spelen het spel volgens de regels. Wij weten dat eerlijk het langst duurt..... 

Chique zonder franje

We luisteren goed naar de vraag en ontwerpen op maat. We hebben een grote passie voor de schoonheid van de bestaande (leef)omgeving. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en pure producten.

Duidelijkheid

Geen fratsen, Wél Duidelijkheid!
We denken in oplossingen en zijn creatief bij het nemen van obstakels.

Ieder project krijgt professionele aandacht, wordt vooraf goed doordacht en doorgenomen. Er wordt, waar nodig, mee gedacht over het gehele tuinplan en tuinaanleg.
 

In het boek “de mooiste zwemvijvers van europa” zijn maar liefst drie Venhuis zwemvijvers geportretteerd. Dit zien wij als een bevestiging van onze missie!

| T. 0571-841 741