Wij zijn zeer tevreden.....
Na 12 jaar nog steeds zéér tevreden
Fijne samenwerking met Venhuis Zwemvijvers
Een jongensdroom is voor mij uitgekomen
Zwemplezier in eigen tuin!

Profiel

Hartelijk welkom in de waterwereld van Dennis Venhuis, dé zwemvijver autoriteit van Nederland.

Dennis is al zijn hele leven gebiologeerd door de natuur en specifiek door water. Op zijn 14e vond hij een oud luchtpompje in de schuur, daarmee ontwikkelde hij al een innovatief vijverfilter. Na zijn groene opleiding is hij zich gaan specialiseren in water. Altijd in adviserende en creatieve functies. Zo kwam ook de vraag naar natuurlijk gezuiverd zwemwater op zijn pad.

In 2003 heeft Dennis Venhuis als pionier, de allereerste zwemvijver ontwikkelt en op de Nederlandse markt geïntroduceerd; 'Zwemmen in kraakhelder, vitaal en natuurzuiver water'.

Een zwemvijver realiseren die het hele jaar door een aanwinst is voor uw tuin, die bij u en uw groene omgeving past, dat is zijn missie!

Dennis geniet ervan mensen te ontmoeten en hen verwachtingen te overtreffen. Hij werkt samen met een geweldig team van specialisten, samen zijn zij in staat steeds weer iets unieks te realiseren.

'Duurzaamheid en Kwaliteit zijn onze kernwaarden, dat is waar Venhuis Zwemvijvers voor staat.'

Venhuis Zwemvijvers heeft reeds 20 jaar ervaring met natuurlijke waterzuivering en een ongeëvenaard portfolio van meer dan 100 projecten.

Wilt u ook kennis maken met een zwemvijver? Venhuis Zwemvijvers heeft in Terwolde een showtuin met een groot natuurzwembad. Hier kunt u op afspraak, de zwemvijver belevenis 'Live' ervaren en verfrissende ideeën opdoen. Ook is het mogelijk om eens te komen plonzen!

Kortom, zoekt u een zwemvijver specialist met spetterende ideeën, die een uitdaging ziet in ieder project en denkt in oplossingen, dan bent u bij Venhuis Zwemvijvers aan het juiste adres!
Maak nu een afspraak met Dennis om ook uw wensen te vertalen naar een stijlvol ontwerp.

Het hoeft niet bij dromen te blijven...

| T. 0571-841 741